Filodegsrullar - så jäkla gott!
Hittade på detta superenkla recept själv: Fräs en strimlad purjolök, smula 200 g fetaost. Blanda fetaosten med ett ägg och rör ner purjofräset. Smaksätt med svartpeppar. Ta 4 st stora filodegsark och dela i två mindre ark. Fördela fetaröran i nedre kanten av de åtta arken och rulla ihop. Vik in kanterna så att röran inte rinner ut. Pensla rullarna med smält smör och sätt in i ugnen på 200-225 grader tills de fått fin färg.
Vi serverar med en massa rårivna morötter och hemmagjord tzatziki, gjord på turkisk yoghurt, riven gurka, pressad vitlök och salt. Har precis tryckt i mig dessa läckerheter och är proppmätt, men de är ju så svåra att sluta äta.
Vi serverar med en massa rårivna morötter och hemmagjord tzatziki, gjord på turkisk yoghurt, riven gurka, pressad vitlök och salt. Har precis tryckt i mig dessa läckerheter och är proppmätt, men de är ju så svåra att sluta äta.
Kommentarer
Trackback